Thursday, 5 May 2011

Paan Juvana @ Muhd Farhan ! Choii (^^,)


Hello-2 ! Kenal ke ? Ensem ke ? Haha . Awak jgn marah tahu ? Nnti kne sale dgn saya . Huu , dia mmg ensem kan ? Kowt lha ! Haha . Woofwoof ! Sabar tahu ? Sp dia ? Msti kenal kan ? Paan Juvana , sp tak kenal . T'kenal dgn k'tampanan dia  ! Haha , yahh meyh ? Saya great story jepp sebenarnya :') Don't be angry tau ! Haha , mcm mn boleh close it dgn dia ? And berani gila wrote story sbb dia ? Nak tahu ? Teruskan membaca :') Those yg taknak boleh bela skrg jugakkk ! Haha . Dia form 4 but looks like form 5 kan ? Nmpak matured tapi taktahu lha kan ? Hak-3 : P Jahatnya saya ? Kesah lha pulak ? Dah-2 . Asyik gelak jepp , ksian mamat niy . Dia nk famous niy ! Okayy-2 . Kita teruskan okayy ? Mule-2 , mak aii smbong gila vavi . Ingat dah ckup bagus arr ? Awak nk snobbish dgn saya buad ap ha ? Haha . Kidding (^^,) Ttbe jepp , boleh rapat dgn dia . Rapat ke ? Haha . Tak-3 ! Salah lha . Bukan rapat means ad relationship ! Dia abg saya oh . Kenape ? Didn't believe it ? So ? Haha . Sumpah dia baik gila vavi kalau dah kenal dia mcm mn ! Haha , saya sdiri tak sngka dia begitu baik orang nya , Haha ! Ksian dia terbatuk-batuk cer pasal dia . Awak saya dah minta izin kan nk wrote story about awak ? Niy smua just untuk isi blog saya yg kosong niy jepp , bukan ap-2 tau ? Please , don't think negative . For Syeera , ex-couple Farhan niy . Saya tak b'niat nk buad awak jeles atau ap tau ? Jgn fuck saya pulak tau ? Saya tahu you still love him and so that him . Saya takde hati pun kat mamat yg bajet bagus niy ! Haha :') Paan , sorry tau ? Hope kte kekal be friends and sibling tahu ? Jgn lha jahat-2 dgn saya ? Cakap dgn awak , haishh ! Suke buad sakit hati kan ? Awak kena bce ini Muhd Farhan (^^,)

1 comment:

  1. Haha tengs yea you , bnyk gile you gelak-2

    ReplyDelete